Lofa & her new born baby

June 24, 2014

Hi readers!!! Nite uols..saje je nk bercerita..dua 3 hr lpas aku terima berita sedih..first in my life i cried disebabkn kucing..lofa my new cat yg aku bela br bbrapa bln lpas mati..tragis okay..sbb mati bsalin..time aku xde plak tu..lofa smpt branakkn sekor dn yg lain2 da x kuar..so, the next day my hubby hntar lofa n the baby kat klinik haiwan..admit ward satu mlm..esoknya klinik tu call ckp lofa mati..sedehh tau..tinggal la baby dia sekor2..so, aku ade gi klnik tu nk beli botol susu..sdikit terkilan dgn jwpn yg diberikn staff klinik tu..diorang x kuarkn pun baby yg mati dlm perot lofa..dibiarkn je..just masuk air..mna x matinye kucing aku tu..geramm rase..rupenye bnyk dh kes yg serupa blaku ble hntr kucing sakit kat klinik tu..so, i'll never send my cat to that clinic again..never okay..wat happen kat baby lofa tu? Orait smpt la aku jage satu hr satu mlm..aku lap dia mcm baby aku yg br lahir..aku rase sgt2 luarbiasa pd diri aku sbb aku ni x suke sgt n nk pegang kucing pn pikir 2 3 kali..tgok bg mkn boleh la..tp baby tu aku kesian sgt..2 jam skali aku bngun bg susu..hmm umo x pnjg keesokn harinya baby tu dh x bgerak..sedihh lg skali..so aku tanam baby tu..seme tu 1st in my life aku buat..klu mak masih ada mesti tperanjat..haha..actually, arwah mak n kakak aku mmg sgt suka kucing..cume aku dn sorang lg kakak mmg lngsung x layan..tp xde la rase pelik klu nmpk kucing sbb aku mmbesar dgn persekitaran kucing..cume aku x belai la kucing2 tu..kat bwh ni sedikit gmbr2 lofa n babynye..

Lofa yg tgh sakit

Baby lofa 

Maafkn aku lofa xdpt slmtkn baby ko

hahh ni plak si tomy bapak baby tu..sorry tomy 

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like My Page

Text Me

Subscribe