dan tugas pun bermula......

March 05, 2011

hai guys!!!! dh lama kn aku x posting...ntah la...ble aku nk luangkn masa ngan blog ni..rase bersalah plak..sbb keje blambak2...so, aku pn mcm mls la kn...huhu....hr ni aku ade lbih masa skit sbb aku decide utk tdk keluar bersosial bsama kwn2...hr ni spatutnye aku ikut membe gi tgok wayang...mulanya aku cam nk jgak la pi tgok wayang..maklum la dh lama x kuar jln2..tp ble direnung-renung kan kembali...aku x jd lak nk follow diorang sbb aku pikir sbb dan akibat..haha...xde ar...klu aku kuar...ble blik kang aku mesti penat...so, aku rase cam mls la nk kuar...bek aku luangkn masa dpn laptop ni...bdn aku pn x penat..ye dak?? hehe...


oleh yg demikian, aku pn dgn rajinnya nk siapkn assignment aku yg asyik bertangguh2 ni...satu dh settle ade lg dua tiga....so, dlm keadaan bilik aku yg aman damai ni aku rasa better aku siapkn mna2 assignmnt tu...so hr ni aku nk wat Organizational Behavior slide and Ethics for written Assgnmnt...rajin tak aku...huhuhuhu.....ok ar tu drpd aku mbuang masa..kan rindu plak kat org jauh..payahhhhh......


ok lah.....kat sini je coretan ringkas aku tuk waktu dn ketika ini..
mcm biase aku akn selitkan bbrapa ilustrasi sbgai penyeri..daaaaaa





Smiley Face

You Might Also Like

2 comments

  1. alaa bknnye guna sgt pn..amik sikit2 je data dia..just nk ckupkn references....

    ReplyDelete

Popular Posts

Like My Page

Text Me

Subscribe