sesaat melewati masa lalu

January 23, 2011

hurmmm....rasa nk tergelak sorang2 teringat perangai i yg gila2 masa sebelum jd madam ni..mna perginya sweet kingkong and jass...hanya mereka yg knal jass tau sifat jass yg sbnarnye....huhu...UNPREDICTABLE...hurmm...dah dah...u dh xley nakal2 lg la mdm rose...u tu bini org tau..behave urself..btw, lau ade mereka2 dari group emosional yg tbentuk dr tagged social networking yg tbace entry ni, i dgn rendah diri nk mintak maaf ng korang sbb i x teruskn silaturahim kita sepulangnye i dr UK..err i ade sbb nape i xley..smtime i rindukn gelak tawa u ols n creativity i bersembang dulu..huhu..then, i harap sgt blog kali ni kekal sehingga akhir zaman (bunyi cam siyes je mdm .rose)..huhh tobat dh xnk delete lg.. :D ....tu la ble tgok blog org bnyk je follower rase cam jelesss pon ade...dh padan ng muka i sndiri sape suh i delete...delete org = delete blog... hehe...ape daa....nk mulakan idup baru kunun...kawan pn nk kna carik blik...kan dh sunyi sepi blog hang mdm rose...xper la...slow2...perjalanan i maseh pnjg..yg berlalu biarkn berlalu...shuhhhhh....."jgn diingatkn"....tapi entahlah..otak i dh x se-kreatif dulu..dh xley nk pikir pelik2..ishhh dah tua sgt ke i ni..errr klu ikut umur xde ar tua sgt kot...tp sbb i dh ade anak rase cam tua sgt..lek ar...status je kot jd PUAN..tp i steady agi..sporting, friendly, open minded and dot dot dot......tp yerla kot i x brp nk ceria seperti dulu kala...kenapa? kenapa? kenapa? lantak la..mls nk pikir..janji i happy dengan wajah baru khidupan i skrg bsama hubby dan baby...my hubby ckp "sayang xyah la pikir bukan2, semangat skit study tu, mcm last sem"....ok b i cuba akn buang segala kusut kasai yg ade lam otak ni keh...i tau wlupun u and baby jauh dr i...u ttp dekat lam jiwa i ni...huhhh...harus kew berkata demikian..wuteva....

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like My Page

Text Me

Subscribe